دسته‌بندی نشده

تکنولوژی بسته‌بندی گوشت بدون نیاز به یخچال

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از شعار سال:

یکی از شرکت‌های فناوری نوین در هنگ کنگ، برای نخستین‌بار موفق به ارایه تکنولوژی بسته‌بندی گوشت مواد غذایی در جهان شده است که می‌تواند گوشت را بدون نیاز به یخچال، تا دو سال تازه و آب دار نگاه دارد.

 

IXON Food Technology یک تکنولوژی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی سازگار با محیط‌زیست بوده که هزینه‌های تولید را کاهش داده، در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌کند و بهره‌وری تولید را افزایش خواهد داد. این نوع بسته‌بندی می‌تواند طعم تازه گوشت را بدون هزینه‌های مربوط به صرف انرزی یخچال هنگام ذخیره‌سازی و حمل و نقل کاهش دهد و از هدر رفتن این محصول با ارزش غذایی بالا، جلوگیری به‌عمل آورد.

امکان عقیم‌سازی غذا درتکنولوژی بسته‌بندی گوشت

تکنولوژی بسته‌بندی گوشت IXON Food Technology یک محلول نوآورانه دارد که امکان عقیم‌سازی غذا در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد (۱۴۰ درجه فارنهایت) به جای گرمای زیاد که به‌طور سنتی در کنسرو استفاده می‌شود را دارد و می‌تواند رطوبت و عطر و طعم آن را حفظ نماید. کارشناسان این کمپانی می‌گویند که در مرحله نخست، تکنولوژی بسته‌بندی گوشت بسته‌بندی خلاقانه و کم مصرف برای محصول گوشت آزمایش و مورد بررسی قرار گرفته که قطعا با گذشت زمان، بر روی سایر محصولات غذایی تازه مشابه و دیگر مواد غذایی دریایی یا میوه و سبزیجات نیز نتایج مطلوب را حاصل می‌آورد.

چاپیتا، اولین پلتفرم تخصصی سفارش آنلاین از چاپخانه ها و مراکز چاپ دیجیتال کشور[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *